Türkiye’den ve Diğer Ülkelerden Gelen Göçmenler Amerika’da Başarılı Oldu

Türkiye’den ve Diğer Ülkelerden Gelen Göçmenler Amerika’da Başarılı Oldu

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki insanların farklı bir aksanının veya soyadının söylenmesi zor olmasının bir nedeni var

Göç, ABD ekonomisinde önemli bir rol oynadı. Amerika’daki en büyük şirketlerden bazıları göçmenler tarafından kuruldu. Güney Afrika’dan bir göçmen olan Elon Musk ve Almanya’dan bir göçmen olan Levi Strauss, hane halkı isimleri haline geldi, ancak büyük şirketlerimizin yarısından fazlası ülke dışında doğanlar tarafından kuruldu.

Yeni bir ülkeye gelmenin zorluklarına rağmen, birçokları başarıya giden kendi yollarını açtı. Göçmenlerin girişimci olma olasılığı, yerli Amerikalılara göre iki kat daha fazla.

Bir fırsat diyarı arıyorsanız göçmenlik süreciyle ilgili yardım almak için ABD Göç Hizmetleri ile iletişime geçin. Amerika’ya göç etmek kafa karıştırıcı olabilir, ancak benzersiz uzmanlardan oluşan ekip hangi vizeye ihtiyacınız olduğunu belirleyecektir.

Abd Goc Hizmetleri: Özgürlük

Görünüşe göre yeni gelenlere karşı işe yarayan her şey büyük bir avantaj haline geliyor. Siyasi engeller, pazar farklılıkları, kültürel engeller güçlü yönlere dönüştürülebilecek zorluklardır. Sebat, başarılı olmak isteyen herkes için başarının anahtarıdır, ancak göçmen girişimciler bunu yolculuklarının bir parçası haline getirmelidir.

ABD vize durumları aşıldığında, günlük engellerle karşı karşıya kalıyorlar. Dil çok büyük bir engeldir, ancak genellikle empati geliştirir ve başkalarının nasıl hayatta kalacağına dair derin bir takdir geliştirir. Yabancı doğumlu girişimciler, nispeten tipik bir küresel pazarda büyüme avantajına sahiptir. Küçük veya büyük bir pazar göçmeni kurucusunun zorluklarını fırsata çevirmesi için hiçbir fikir çok niş değildir.

ABD Göç Hizmetleri, hayalinizi yaşamaya başlayabilmeniz için göçmenlik sürecinde size yardımcı olacaktır.

Bir cevap yazın