2020 İÇİN AMERİKA’NIN EN İYİ GELİŞEN İŞLERİNİ NEREDE BULABİLİRSİNİZ?

2020 İÇİN AMERİKA’NIN EN İYİ GELİŞEN İŞLERİNİ NEREDE BULABİLİRSİNİZ?

Otomasyon ve yapay zeka 2020 için en önemli kariyer fırsatlarından bazıları

İstihdam büyümesi son beş yılda her yıl %74’lük bir artış kaydetti. Bu pozisyonlar çoğunlukla New York, Los Angeles, Seattle ve San Bay Area’da yoğunlaşmıştır. Yapay zeka uzmanları teknoloji endüstrisinde bir bütün olarak çalışır, ancak birçoğu şu an akademik öğrenimde çalışmaktadır. Amerika Birleşik Devletleri’nde teknolojik uzman eksikliği var, bu nedenle eğitim sistemleri öğrencilere gerekli becerileri öğretmek için daha fazla yapay teknoloji uzmanı arıyor.

Ortaya çıkan bir diğer iş ise ortalama yıllık büyüme oranı %40 olan robotik mühendisliğidir. Ortalama ücreti yıllık 85.000 dolara yakın.  Bu sektörde iş bulmak için San Francisco Area Bay, New York, Boston, Washington, D.C. veya Atlanta’ya taşınmayı planlayın. Robotik mühendisler bilgi teknolojisi ve hizmetleri, bilgisayar yazılımı işleri, finansal hizmetler veya otomotiv alanlarında çalışırlar. 2020’de ortaya çıkan üçüncü büyük rol ise veri bilimciliği. Bu pozisyonların çoğunu Seattle, Boston, Washington, D.C., New York ve San Francisco’da bulacaksınız.

$ 0
Robotik mühendisliği ortalama maaşı

Amerika Birleşik Devletleri’nde birçok iş fırsatı bulunmaktadır. Özgeçmişinizi ABD Göç Hizmetleri’ne gönderin. Uzman ekip, nerede olursa olsun, becerilerinizi mükemmel pozisyonla eşleştirecektir. Tüm uluslararası başvurulara açıktır! Bugün iletişime geçin!

Bir cevap yazın